Повернутись на попередню сторінку

Пошук житла

Пошук житла в департаменті Верхня Савойя, головним чином, здійснюється шляхом подання заяв та формування персонального досьє онлайн. У деяких з перелічених нижче організацій не передбачена можливість особистого прийому заявників в офісі.

Adoma CDC Havitat

Надає житло в гуртожитках для працюючих і безробітних, одиноких людей або сім'ї, які зазнають економічних труднощів та труднощів з інтеграцією, пропонуючи мебльоване житло, адаптоване до ситуації кожної людини.

Для доступу до розміщення в Adoma необхідні лише 2 умови:

1. мати французький документ, що засвідчує особу, або діючий дозвіл на проживання,

2. Ваші ресурси не повинні перевищувати певних лімітів.

Подайте заявку на сайті ADOMA

SOLIHA Haute-Savoie

70 avenue de France

74000 Annecy

Тел. : 04 50 09 99 32

Site internet: auvergnerhonealpes.soliha.fr

SOLIHA Haute-Savoie складається з двох структур:

Immobiliere Sociale (AIS)

AIS знаходить приватне житло в регіоні та керує ним від імені власників. Ці приміщення пропонуються в оренду за помірною орендною платою та зборами.

SOLIHA Bâtisseur de Logement d’Insertion (BLI)

SOLIHA BLI – це структури, що спеціалізуються на виробництві соціального та соціального житла за договорами ANAH. Вони працюють у партнерстві з іншими організаціями, щоб краще задовольняти попит на житло.

Bienveo

Об'єднання орендодавців

Bienveo — єдиний національний сайт, призначений для людей, які шукають соціальне житло (для оренди або купівлі) комерційних приміщень, парковок, землі тощо. Він підтримується організаціями Hlm, які хочуть краще рекламувати свої доступні пропозиції. Він був створений Соціальним союзом житлового будівництва - структурою, що об'єднує всіх соціальних орендодавців Франції.

Action Logement

Для працівників підприємств, які виплачують 1% річного доходу на будівництво соціального житла, є можливість пошуку соціального житла через сайт AL’in.fr.

Юридичні, фінансові та податкові консультації з питань оренди та володіння нерухомості

ADIL 74

(Агентство департаменту Верхня Савойя, що має інформацію щодо соціального житла)

4, avenue de Chambéry

74000 ANNECY

тел.: 04 50 45 79 72

Мейл : contact@pls.adil74.org

Інтернет сайт

PLS.ADIL74 надає юридичні, фінансові та податкові консультації з питань:

1. оренда: оренда, орендна плата, збори, інвентар, орендний ремонт, кроки щодо пошуку соціального житла, поручитель або навіть внесення застави тощо;

2. фінансування: кредити та допомога, якими ви можете скористатися, створення плану фінансування або фінансового діагнозу, адаптованого до особистої ситуації користувача, гарантії, такі як іпотека чи депозит тощо;

3. контракти: договір купівлі-продажу, договір будівництва, комерційний договір, договір керування проектом, договір позики;

4. оподаткування: інвестиції в оренду, ПДВ, місцеві податки, податки на передачу власності, податкові пільги тощо;

5. сумісне володіння: загальні збори, роботи, збори, правила більшості, рада профспілки і т. д.;

6. положення про якість житла: пристойність, антисанітарію, азбест, свинець, терміти, енергоменеджмент і тд.;

7. страхування: пов'язане з кредитами, будівництвом, житлом;

8. відносини з професіоналами: агентом з нерухомості, нотаріусом, довіренним керуючим, архітектором, забудовником, керівником проекту, кредитною організацією.

Повернутись на попередню сторінку